Leiriläishaku 2022

Vuoden 2022 leiriläishaku on nyt auki! Hakuaikaa on jatkettu, haku päättyy sunnuntaina 6.2.2022. Jos hakemukseen tai leiriin liittyen herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellään osoitteessa crsaaf@gmail.com.

Kesän 2022 leirit ovat neljän viikon mittaisia. Tyttöjen leiri on 24.6.-21.7. ja poikien leiri 29.7.-25.8. Leirille valittavien matka-aika tulee kokonaisuudessaan olemaan muutaman päivän pidempi, sillä leiriläisillä on tilaisuus tutustua uuteen maahan ja kaupunkiin parin päivän ajan paikallisen isäntäperheen seurassa ennen ja jälkeen leirin.

Lisätietoja leiristä ja hakuprosessista löytyy esimerkiksi Camp Rising Sunin kotisivuilta osoitteesta www.lajf.org. Nettisivuilta löytyy runsaasti hakijalle, vanhemmille ja opettajalle tärkeää tietoa. Suosittelemme lämpimästi sivuihin tutustumista ennen hakuprosessin aloittamista

Tänä vuonna haemme leireille yhtä 15-16 -vuotiasta tyttöä ja poikaa. Valituksi tulemisen edellytyksenä on riittävä kyky kommunikoida englanniksi samanikäisten nuorten kanssa. Emme etsi täyden kympin oppilaita, vaan ennen kaikkea itsenäisesti ajattelevia, lahjakkaita ja ulospäinsuuntautuneita nuoria. Hakijoiden tulisi suhtautua vilpittömästi ja avoimin mielin kanssaihmisiin ja toisiin kulttuureihin. Hakijoiden tulee olla syntynyt 24.8.2005 ja 20.6.2007 välisenä aikana. Pieniä poikkeuksia syntymäajassa on mahdollista tehdä, mikäli hakija on muilta osin sopiva stipendiaatiksi.

Hakea voit sähköisesti täältä.

Hakulomakkeeseen tulee sisällyttää seuraavat kohdat:

(1) englanninkielinen LAJF:n hakukaavake (application form) osoitteessa
http://www.lajf.org/camper-application

(2) suomenkielinen essee sähköpostitse osoitteeseen crsaaf@gmail.com. Kirjoita suomeksi noin 200-300 sanan mittainen aine, jossa kerrot mistä saat elämääsi sisältöä ja motivaatiota. Kirjoita asiasta, joka on lähellä sydäntäsi ja siitä, miksi juuri se on sinulle tärkeä. Kerro, miten se motivoi sinua ja mikä tekee siitä antoisan juuri sinulle. Voit otsikoida aineen vapaasti.

(4) yksi (1) aikuisen antama suositus, joka täytetään ja lähetetään osoitteessa: http://www.lajf.org/camper-reference-form

Suositus voi tulla esimerkiksi opettajilta tai urheilujoukkueen valmentajilta tai muulta aikuiselta, joka tuntee hakijan hyvin. Suosittelijat eivät voi olla hakijan perheeseen kuuluvia aikuisia.

Erityisen tärkeää on muistaa, että kaikki kohdat tulee palauttaa: sekä sähköisen lomakkeen kautta täytettävät englanninkieliset osiot että sähköpostitse palautettava suomenkielinen essee. Hakemukset on lähetettävä viimeistään sunnuntaina 6.2.2022, ja niiden perusteella valitaan haastatteluihin osallistuvat oppilaat. Haastattelut järjestetään sunnuntaina 20.2.2022 Helsingissä, ja hakijana sinun pitäisi päästä osallistumaan haastatteluihin.

Kaikki hakemuksen lähettäneet saavat kirjallisen vastauksen, huolimatta siitä valitaanko heidät haastatteluihin. Onnea hakuun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s