Leiriläishaku 2019

Vuoden 2019 hakuaikaa on jatkettu! Haun viimeinen päivä on maanantai 4.2.2019. Englanninkielinen hakulomake on auki 4.2. asti.

Tänä vuonna leirit ovat neljän viikon mittaisia. Leirit järjestetään kesällä 2019. Tyttöjen leiri on 22.6.-19.7. ja poikien leiri 27.7.-23.8. Leirille valittavien matka-aika tulee kokonaisuudessaan olemaan muutaman päivän pidempi, sillä leiriläisillä on tilaisuus tutustua uuteen maahan ja kaupunkiin parin päivän ajan paikallisen isäntäperheen seurassa ennen ja jälkeen leirin.

Lisätietoja leiristä ja hakuprosessista löytyy esimerkiksi Camp Rising Sun:n kotisivuilta osoitteesta www.lajf.org. Nettisivuilta löytyy runsaasti hakijalle, vanhemmille ja opettajalle tärkeää tietoa. Suosittelemme lämpimästi sivuihin tutustumista ennen hakuprosessin aloittamista

Tänä vuonna haemme leireille yhtä 15—16 -vuotiasta tyttöä ja poikaa. Valituksi tulemisen edellytyksenä on riittävä kyky kommunikoida englanniksi samanikäisten nuorten kanssa. Emme välttämättä etsi täyden kympin oppilaita, vaan ennen kaikkea itsenäisesti ajattelevia, lahjakkaita ja ulospäinsuuntautuneita nuoria. Hakijoiden tulisi suhtautua vilpittömästi ja avoimin mielin kanssaihmisiin ja toisiin kulttuureihin. Hakijoiden tulee olla syntynyt 24.8.2002 ja 20.6.2004 välisenä aikana. Pieniä poikkeuksia syntymäajassa on mahdollista tehdä, mikäli hakija on muilta osin sopiva stipendiaatiksi.

Hakea voit sähköisesti täältä.

Hakulomakkeeseen tulee sisällyttää seuraavat kohdat:

(1) englanninkielinen LAJF:n hakukaavake (application form) osoitteessa
http://www.lajf.org/camper-application

(2) englanniksi käännetty viimeisin koulutodistus, josta löytyy opettajan allekirjoitus ja koulun leima (sähköisen hakukaavakkeen liitetiedostona)

(3) suomenkielinen essee sähköpostitse osoitteeseen crsaaf@gmail.com. Kirjoita suomeksi noin 200-300 sanan mittainen aine, jossa kerrot mistä saat elämääsi sisältöä ja motivaatiota. Kirjoita asiasta, joka on lähellä sydäntäsi ja siitä, miksi juuri se on sinulle tärkeä. Kerro, miten se motivoi sinua ja mikä tekee siitä antoisan juuri sinulle. Voit otsikoida aineen vapaasti.

(4) kaksi (2) aikuisen antamaa suositusta, jotka täytetään ja lähetetään osoitteessa: http://www.lajf.org/camper-reference-form

Suositukset voivat tulla esimerkiksi opettajilta tai urheilujoukkueen valmentajilta.

Erityisen tärkeää on muistaa, että kaikki kohdat tulee palauttaa: sekä netin kautta täytettävät englanninkieliset osiot että suomenkielinen essee sähköpostitse. Hakemukset on lähetettävä viimeistään maanantaina 4.2.2019 ja niiden perusteella valitaan haastatteluihin osallistuvat oppilaat. Englanninkielinen hakulomake on auki 4.2. asti. Haastattelut järjestetään sunnuntaina 17.2.2019 Helsingissä ja hakijana sinun pitäisi päästä osallistumaan haastatteluihin.

Kaikki hakemuksen lähettäneet saavat kirjallisen vastauksen, huolimatta siitä valitaanko heidät haastatteluihin. Onnea hakuun!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s